madelicious

musik, vardag och fest. puss.

workyworkyworkwork

Kategori: Allmänt

hej på eerrr!
här sitter jag och käkar min morgonkvarg, ska snart pallra mig ner mot jobbet!
igår blev en låång dag, då vi hade både Trosa marknad och ett bröllop med 60 gäster inbokade. men det var kul, jag älskar bröllop! och även om det blev mycket att göra, och det var knappast tid att stå still längre än några sekunder, så blev det inte den där "hetsen" som när det blir mkt på Allstar eller Max.
Så det var jäkligt nice! 12 timmar klockade jag ut på, fick gå av tidigt för jag ska öppna idag.. high five, money! Men tror det blir ganska lugnt, hade nog en bokning.. får la se va!
även om jag hade stressat runt heeela dagen och kvällen igår så blev jag superpepp på att åka upp och möta mina norrpangirls i sthlm, hade ju lovat och fick dåligt samvete som fan när jag trodde att jag inte skulle hinna.. så jag plockade upp min älskade Corris på vägen och vi rejsade till huvudstaden!
efter många felkörningar i city (vart är alla skyltar?!) så parkade vi till slut på "det vanliga stället" på söder och började leta efter de andra. soooom aldrig dök upp... så en timme senare, och ganska super otaggade vid det här laget, så åkte vi hem igen.. WASTE OF TIIIIME AND MONEY kände jag bara hela vägen hem, speciellt när tröttmössan glömde svänga av och fick vända i Nacka.. oh well.
nu är det som sagt bara att tagga om till jobb, är faktiskt lite taggelitagg. 11-17ish tror jag jag jobbar idag, beror på hur mkt folk som behagar att dyka upp mot kvällen.
ps. ska bli bättre på att uppdatera. ds.
PUSS PÅ ER, HA EN BRA DAG!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: